Retten her har en dejlig rund smag af de søde kartofler, prøv den, du går glip af noget, husk at vurdere med chilien så den ikke overtager hele smagen.
Ingredienser 2 pers.
500 g Søde kartofler
10 g Frisk chilipeber
350 g Hakket oksekød 6-10%
1 ds. Hakket tomater ~400 g
150 g Majs på dåse
1 tsk. Havsalt ~5 g
0,25 tsk. Sort peber ~0,6 g
Ca. Tidsforbrug
Forberedelsestid: 15 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Pil løg, og hak det. Skræl de søde kartofler, og riv dem groft på et rivejern.
Flæk chilipeberet og fjern kernerne, herefter hakkes det (mængde efter smag).
Svits kødet i en gryde. Tilsæt løg og chili, og svits yderlig et par minutter. Kom de hakkede tomater i gryden sammen med majs, søde kartofler, salt og peber. Lad retten småkoge i ca. 15 minutter.
Serverer retten rygende varm. Drys evt. med stærkt chilipeber.
![]() |
Billede er lidt sløret da retten er dampende hed!! |
Undlad de søde kartofler, og serverer ris til retten.
Energifordeling
649 Kcal pr. kuvert
F: 19 g, P: 45 g, K: 78 g, KF: 12 g
1.297 Kcal (87 Kcal/100 g)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar