Her kan de voksne give efter for deres hemmelige hang til flødeboller. Og vaffelbundene? Dem tager kokken sig af, nemlig haha!!
Til 2 portioner:
1. Vaffelbundene fjernes fra 4 flødeboller, skummet moses med en gaffel og blandes med 1/4 tsk reven appelsinskal [økologisk].
1½ dl piskefløde piskes stiv og blandes i flødebollemassen.
2. Det hele fyldes i en flad form, som dækkes med plastfolie og stilles i fryseren i 2 timer.
Rør rundt med en ske 2-3 gnage.
3. Form 4 kugler af ismassen, læg dem på 2 is-asietter og hæld 2spsk æggelikør over.
Pynt hver asiet med en chokoladevaffel.
![]() |
billedet er fra kogebogen ville aldrig kunne give et lige så godt indtryk af retten som dette god fornøjelse |
Isen skal lige stå lidt inden den skæres og spises! :-)
Tilberedning: 10min plus frysetiden
pr. portion: 6g protein, 29g fedt, 40g kulh = 463 kcal [1940 kJ]
Der kan bruges flere flødeboller, tror det vil gøre isen mere blød. Den kan sagtens spises uden æggelikøren, men det kan jo altid skiftes ud med noget mere lækkert, eften ejers egen smags!!
Bon appetit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar