lørdag den 21. juli 2012

Æbletrifli


Ingredienser

2æbler (gerne madæbler)
Lidt citronsaft
Multisød
Vaniljekorn
15g rasp
15g mandler

Vaniljecreme:
50-100g DDV yoghurt
Lidt vaniljekorn
Multisød



Skæl æblerne og skær dem i små tern. Kog dem møre i lidt citronsaft, pisk i dem og smag til med multisød og vaniljekorn.

Bland rasp og finthakkede mandler sammen.

Rist det gyldent på en pande, tilsæt herefter lidt multisød og lad det afkøle.

Pisk yoghurten sammen med vaniljekorn og smag til med multisød.

Læg lagvis i et højt glas yoghurten, rasp-blandingen og æblemosen.


Tip
Pynt desserten med lidt citronmelisse og et par mandler.


Energi 2318kJ/ 552kcal
Protein 45g        32E%
Kulhydrat 16g    12E%
Fedt   33g          54E%


kilde: de danske vægtkonsulenter



Ingen kommentarer:

Send en kommentar