fredag den 13. juli 2012

Pasta med grønt

1 pers

fuldkorns pasta (1 pers.)
½ squash
3 forårsløg
1 dåse tomat
feta fra pakke (et par skiver)
revent ost
salt og peber
(rosemarin, oregano)

Sæt pastaerne over til kogning
Snit forårsløg og skær squashen i tern
Skær fetaen ud

Sæt en pande over med lidt olie
Svits grøntsagerne lidt i olien første nogle minutter
Tilsæt dåsen med tomter, lad det stå og simre nogle minutter, tilsæt krydderier som rosemarin og oregano, og smag til med salt og peber
Derefter ligges nogle feta ved, så den smelter ud i retten på panden, det giver en let sovs om grøntsagerne

Servering:
pasta- eller dyb tallerken
Læg en top fuldkornspasta i bunden, øs dernæst grøntsagssovsen op, til sidst kan man drysse til revent ost over retten.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar