tirsdag den 14. august 2012

Karrygulerødder

De traditionelle, danske gulerødder viser sig her fra en ny side: med karry og mango!!


Til 2 portioner

1.
500g gulerødder skrælles og skæres på skrå i ½cm tykke skiver.

2.
25g smør varmes op på en slip let pande.
Gulerødderne hældes i og svitses i 3minutter.
Strø 1 tsk karry over og hæld 3 spsk vand ved.
Lad det hele småkoge under låg i 5minutter.

3.
1½ dl piskefløde hældes i, og det hele koges videre i yderligere 3minutter.
200g mangofrugtkød skæres i terninger.

4.
Hen mod slutningen af kogetiden vendes mangostykkerne i gulerødderne, og der krydres med salt, peber og 1 spsk citronsaft.
Drys lidt korianderblade over


'Tilberedning: 20min
Pr. portion: 4g protein, 34g fedt, 24g kulh = 418 kcal [1752 kJ]



Kan bruges som salat til en let anretning




Ingen kommentarer:

Send en kommentar