tirsdag den 14. august 2012
Karrygulerødder
Til 2 portioner
1.
500g gulerødder skrælles og skæres på skrå i ½cm tykke skiver.
2.
25g smør varmes op på en slip let pande.
Gulerødderne hældes i og svitses i 3minutter.
Strø 1 tsk karry over og hæld 3 spsk vand ved.
Lad det hele småkoge under låg i 5minutter.
3.
1½ dl piskefløde hældes i, og det hele koges videre i yderligere 3minutter.
200g mangofrugtkød skæres i terninger.
4.
Hen mod slutningen af kogetiden vendes mangostykkerne i gulerødderne, og der krydres med salt, peber og 1 spsk citronsaft.
Drys lidt korianderblade over
'Tilberedning: 20min
Pr. portion: 4g protein, 34g fedt, 24g kulh = 418 kcal [1752 kJ]
Kan bruges som salat til en let anretning
Etiketter:
billigt,
grøntsager,
let og lækkert,
nemt,
sommer,
sundt,
tilbehør
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar