lørdag den 25. august 2012

Kvarkfrikadeller

 

Dem må paven gerne spise om fredagen. Frikadeller helt uden kød, som mange synes smager bedre end de sædvanlige grøntsagsfrikadeller....

Til 2 portioner
 
1.
250g mager kvark røres med 1 æg (s/m), et presset hvidløgsfed. salt, peber og lidt muskat.
50g rasp, 20g hakkede soltørrede tomater og 1 knsp tørret timian blandes i.
Massen hviler i 20 minutter.
 
2.
Kvarkfarsen formes til 8 frikadeller, som steges i 4min på hver side ved middel varme i rigeligt olivenolie eller smør.
 
 
 
 

 
 
tilberedning: 20min ( plus hviletid)
pr.portion: 23g protein, 25g kulh, 20g fedt = 375 kcal [1577kJ]
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar