Fantastisk billigt, nemt og lækkert hvor meget bedre kan det blive. Der er en god blanding af grønsager samt krydderier, den er nem at udvikle videre på hvis det har interesse. Ellers er det bare sige herfra GO FORNØJELSE :-)
UHH en for smagsløgene
En vitamin- og aromabombe til enhver årstid:
Gulerødder, appelsiner og forårsløg i en udsøgt og raffineret suppe.
Til 2 portioner:
1. 500g gulerødder skrælles og skæres i skiver på skrå.
1 bundt forårsløg skæres i ringe.
Det hvide af forårsløgene og gulerødderne steges let i 30g smør.
2. 3dl grøntsagsbouillon hældes ved.
Lad det småkoge under låg 12-15minutter.
Med en hulske tages ca. 1/4 af gulerødderne op.
Resten pureres fint med stavblenderen i gryden.
Samtidig hældes 1dl appelsinsaft i, lidt ad gangen.
3. Lad suppen komme i kog igen og smag den til med salt/peber og 1nip sukker.
1 rød chili udkernes. skæres i smalle strimler og tilsættes sammen
med gulerodsskiverne og del grønne af forårsløgene.
Lad det blive varmt.
Server suppen med 2spsk cremefraiche
*Tilberedning: 30min.
Pr.portion: 4g protein, 21g fedt, 23g kulh = 297 kcal [1244kJ]
Ligger rigtig let og mæt i maven!
Ekstra
I stedet for appelsin kan appelsinjuice sagtens ersatte det.
Rød chili kan ændres til chiliflager krydderi.
Det er to små portioner der bliver ved denne opskrift, så der kan nydes brød til,
hvis det skal mætte flere og mere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar