Lidt nyt og friskt fisk til rugbrødsmaden, sidst på måneden er der ikke altid mange penge til pålæg, her kommer et lille tricks med en gang tun i vand
Ingredienser:
1 lille rødløg
1 stængel bladselleri, kan undlades
1 stor syltet drueagurk
1 dåse tun i vand
2 tsk ketchup
2 spsk majo
1 skive rugbrød
salt og (cayennepeber)
- pil og hak løget fint
- skær blegsellerien i bittesmå terninger
- skær agurken i bittesmå terninger
- åbn dåsen og hæld vandet fra tunen
- bland alle ingredienser sammen og smag til
- anret på brød, drys cayennepeber over
TIPS:
tilsæt fx. hårdkogt æg i skiver, tomatskiver, agurkskiver
TIPS:
hvis du ikke har råd til drueagurker, så tilsæt 1 teskefuld eddike og ½ teskefuld sukker
Ingen kommentarer:
Send en kommentar