lørdag den 22. september 2012

Tunsalatmad

Lidt nyt og friskt fisk til rugbrødsmaden, sidst på måneden er der ikke altid mange penge til pålæg, her kommer et lille tricks med en gang tun i vand


Ingredienser:

1 lille rødløg 
1 stængel bladselleri, kan undlades
1 stor syltet drueagurk
1 dåse tun i vand
2 tsk ketchup
2 spsk majo
1 skive rugbrød
salt og (cayennepeber)




  1. pil og hak løget fint
  2. skær blegsellerien i bittesmå terninger
  3. skær agurken i bittesmå terninger
  4. åbn dåsen og hæld vandet fra tunen
  5. bland alle ingredienser sammen og smag til
  6. anret på brød, drys cayennepeber over



TIPS:
tilsæt fx. hårdkogt æg i skiver, tomatskiver, agurkskiver

TIPS:
hvis du ikke har råd til drueagurker, så tilsæt 1 teskefuld eddike og ½ teskefuld sukker




Ingen kommentarer:

Send en kommentar