torsdag den 13. december 2012

Asiatisk suppe med kylling og nudler

Lækker velsmagende suppe fra østen


4 pers.

7½ dl kokosmælk
350 g kyllingbryst, uden skind, i tynde skiver
2 spsk sojasauce
5 dl bouillon
400 g tørrede æggenudleryde.
lidt olie

til servering forårsløg og/el. rød chili

krydderier:
hakkede chili frisk el. stødt
ingefær frisk el. stødt
½ stk stødt gurkemeje
koriander frisk el. stødt



Opvarm 2½ dl af kokosmælken i en gryde. Kom krydderierne efter ønske og rør i 2-3minutter.
Kom kylling og sojasauce i og kog 3-4 minutter.
Rør resten af kokosmælken og bouillon i.
Bring i kog, skru ned for varmen og lad simre i 10minutter.

Kog nudlerne indtil de er møre, og hæld vandet fra.

Læg de kogte nudler i serveringsskåle og hæld sippen over. Pynt med forårsløg og chili.



velbekomme 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar