Lækker velsmagende suppe fra østen
4 pers.
7½ dl kokosmælk
350 g kyllingbryst, uden skind, i tynde skiver
2 spsk sojasauce
5 dl bouillon
400 g tørrede æggenudleryde.
lidt olie
til servering forårsløg og/el. rød chili
krydderier:
hakkede chili frisk el. stødt
ingefær frisk el. stødt
½ stk stødt gurkemeje
koriander frisk el. stødt
Opvarm 2½ dl af kokosmælken i en gryde. Kom krydderierne efter ønske og rør i 2-3minutter.
Kom kylling og sojasauce i og kog 3-4 minutter.
Rør resten af kokosmælken og bouillon i.
Bring i kog, skru ned for varmen og lad simre i 10minutter.
Kog nudlerne indtil de er møre, og hæld vandet fra.
Læg de kogte nudler i serveringsskåle og hæld sippen over. Pynt med forårsløg og chili.
velbekomme
Ingen kommentarer:
Send en kommentar